Sportvoeding

De Herbalife24 sportvoedingsproducten zijn ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschap. Ze zijn voor iedere sporter. Of u nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft sportvoeding die u helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De sportlijn is aan te passen op uw specifieke trainingsschema. Breng training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met deze unieke 24-uurs sportvoedingslijn.

Herbalife garandeert dat ieder product van iedere geproduceerde partij sportvoeding gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor uw zekerheid kunnen de sportvoeding producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.koelnerliste.com

HBL24 Formule 1 Sport

Evenwichtige voedingsshake voor sporters. Bevat 18 g proteïne dat de groei van magere spiermassa ondersteunt. F1 Sport bevat zowel caseïne- als weiproteïne, beide kwalitatieve zuivelproteïnen. Circa 219 kcal per portie om u te helpen uw calorie-inname te beheersen. Unieke proteïne-koolhydraatmix met vezels en essentiële vitaminen en mineralen. Vitaminen C, E en selenium helpen de cellen van het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress. Mixen in halfvolle melk/suikervrije sojadrank.

HBL24 Hydrate

Calorievrije elektrolytendrank voor atleten om hydratatie te bevorderen. Met een osmolaliteit van minder dan 270 mOsmol/kg. Levert 100% van uw ADH aan vitamine C, wat u vermoeidheid helpt te verminderen. Levert B vitaminen (B1, B2, pantotheenzuur en B12) en calcium en magnesium, welke allen bijdragen aan een normaal energie gevend metabolisme. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, geen kunstmatige smaakstoffen. Verpakt in handige sachet per portie. Mixen in water.

HBL24 Prolong

Koolhydraat-proteïnedrank voor gebruik tijdens aanhoudende, intense inspanning. Levert 224 kcal per portie, ideaal voor duursporten. Deze unieke drank met een mix van koolhydraten en proteïnen heeft een osmolaliteit van 270-330 mOsmol/kg. Bevat 8,6 g weiproteïne om de groei van magere spiermassa te ondersteunen. Bevat koolhydraten in de vorm van maltodextrine. Verrijkt met vitamine C en B-vitaminen (waaronder B1, B3, B6, B12 en pantotheenzuur), heeft deze drank een lichte, subtiele smaak die geweldig is voor tijdens de inspanning. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen. Mixen in water.

HBL24 Rebuilt Endurance

Hersteldrank met koolhydraten en proteïnen voor duursporten. Voor gebruik na aerobe inspanning. Bevat 36 g speciaal geselecteerde koolhydraten en 10 g zuivelproteïnen van hoge kwaliteit in iedere portie. Proteïne draagt bij aan de groei en het behoud van magere spiermassa. Levert vitaminen B1, B2, C en E, samen met ijzer. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen. Mixen in water.

HBL24 Rebuilt Strength

Hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining. Voor gebruik na anaerobe training. Bevat 25 g proteïne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteïnen aan vermoeide spieren. IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam. Bevat geen kunstmatige kleur- smaak- of zoetstoffen. Mixen in water.