Testimonials door klanten

Natuurlijk is het ook erg belangrijk wat mijn klanten vinden. Hieronder kun je een aantal testimonials vinden over mij, Gonny als coach en de ervaring met Herbalife zelf.
Onderstaande resultaten zijn uitsluitend behaald door een gezonde, actieve levensstijl naast de voeding van Herbalife. 

Naamloos-1 kopiëren

Testimonial door Lisette Weeren

Hier is de vooraf foto van mij. Deze is gemaakt in 2011. Hier was ik op het zwaarst. Ik ben ooit begonnen met Herbalife, omdat ik mijn heb laten meten en mijn bmi was te hoog en daar was ik van geschrokken. Ik dacht baat het niet dan schaad het niet. Het ging heel goed. Ik viel af en was in 1 jaar 30 kilo afgevallen. Door omstandigheden ben ik weer terug gevallen in mijn oude patroon. Ik heb het toen nogmaals geprobeerd, maar dit was ook geen succes. Mijn begeleidster stopte er mee en ik wist eigenlijk niet waar ik dan naartoe zou moeten.

Toen leerde ik Gonny Kennen

Een aantal jaren later kwam ik bij toeval Gonny tegen op een braderie in Wijchen en ik ben in gesprek gekomen met haar. Ik zei dat ik het al twee keer eerder geprobeerd had en dat het wel werkt alleen dat het op gewicht blijven een probleem was. Ze heeft mij overgehaald om het nog een keer te proberen. Ik ben er wel sceptisch in gegaan. Ik ben weer begonnen zo’n 2 jaar geleden. Ik heb mezelf aan het dieet gehouden. ‘s Morgens een shake en ’s middags en ’s avonds gewoon warm eten. In het weekend heb ik alleen in de ochtend 1 shake gedaan en in de middag brood. Bij elke maaltijd heb ik ook nog vitamine en vezeltabletten genomen. In het weekend maar 1 shake, omdat ik ook mijn dochter ook wil laten zien dat ik ook gewoon brood eet. Langzaam maar zeker verlies ik de kilo’s en ook de centimeters. Toen ik bij Gonny begon was ik 97 kg. Mijn streefgewicht is 60 kg.

“Ik ben er wel sceptisch in gegaan. Langzaam maar zeker verlies ik de kilo’s en ook de centimeters.”

En nu

Op dit moment ben ik bij 69 kg en het gaat  nog steeds naar beneden. Het gaat wel langzaam, maar ben wel tevreden. Ik voel mijzelf er wel goed bij. Eigenlijk beter dan als ik brood eet. Het is wel een heel ander leven en om het bij te houden heb je wel discipline en doorzettingsvermogen nodig. Ik  ben wel benieuwd hoe het zal gaan als ik op mijn streefgewicht ben. Ik ben heel blij dat ik het toch nog een keer heb willen proberen en heb er geen spijt van gehad al hoewel ik wel momenten heb gehad dat ik dacht wanneer ben ik op het eindpunt. Ik hoop op het einde van dit jaar er toch wel te zijn!

Testimonial door Hennie Budde

Mijn naam is Hennie Budde, ik ben geboren in 1954 en woon al ruim dertig jaar in Nijmegen. Ik werk al vele jaren als dakdekker hellende daken. Dit is een zwaar beroep en vraagt ook om veel energie. Daarbij sta je altijd op een schuine ondergrond, met de nodige risico’s. De laatste jaren voordat ik kennis maakte met Herbalife, was ik vaak depressief. Dit was het gevolg van diverse tegenslagen, zoals het verlies van een aantal dierbaren in de familie, het verlies van mijn baan en vervolgens nog een relatiebreuk erachter aan.Ik kreeg last van depressies en eetbuien. De kilo’s kwamen er gemakkelijk bij, waardoor ik me futloos en vooral ook nutteloos voelde. Ik had het gevoel geen grip meer te hebben op de situatie tot er een nieuwe relatie op mijn pad kwam. Ik ontmoette mijn huidige vrouw en Herbalife.

Toen leerde ik Gonny Kennen

In deze periode heb ik kennis gemaakt met Herbalife, bij een plaatselijke supermarkt op een zaterdagmorgen. Daar stond toen een voor mij nog onbekende vrouw, die nu inmiddels geen vreemde meer is voor mij. De week erna is zij mijn sponsor geworden nadat ik mijn eerste H.O.M. bijgewoond had. Haar naam is Gonny Derks.

Op haar advies ben ik in februari 2011 gestart met de F1 maaltijdshake de vezel & kruiden en de multivitaminen compleet met de thermojetics kruidendrank. Ik merkte al vrij snel wat het met me deed. Toen ik begon met de supplementen was ik 81 kilo schoon aan de haak. Vijf maanden later nog maar 71 kilo schoon gewicht. Ik raakte in vijf maanden 10 kilo kwijt aan gewicht. Dat deed me goed en heb het onder controle. kreeg mijn energie weer terug, en slaap ik weer normaal en voel me fitter. Mijn leven staat weer op de rails en ik in ben weer in balans. Inmiddels is mijn vrouw ook gebruiker van al deze goede producten en zijn we beide blij dat dit op ons pad is gekomen. We genieten er elke dag weer van. Het heeft onze leefstijl verandert, en dat allemaal door een goede begeleiding en woorden van mijn sponsor en de producten van Herbalife.

Een F1 Shake in de morgen is een dag zonder zorgen!

Testimonial door Bridget Stratmann

 Nadat  de zorg van mijn jongste zoon steeds meer en intensiever werd, besloot ik mijn fulltime job op te zeggen en  ben ik veel aangekomen. Van druk baasje naar thuis zitten heeft zijn diepe sporen achtergelaten. Wel 25 hele kilo’s en een futloos gevoel,nergens de puf voor….Lente 2015 had ik er helemaal genoeg van en besloot te gaan lijnen. Netjes schema gemaakt en het duurde dik een jaar voordat ik 9 kilo kwijt was op eigen houtje en daarna viel ik dus niets meer af.

Toen leerde ik Gonny Kennen

Toen besloot mijn oudste zoon om Herbalife te gaan gebruiken in verband met sporten en zo heb ik Gonny leren kennen. Ik ging eens per week een supergezellige Bootcamp, fitcheck gedaan bij Gonny en Herbalife voeding opgestart. Gevolg is dat ik me fitter voel als nooit tevoren en na 5 weken toch al dik 5 kilo kwijt terwijl ik toch 47 jaar ben. De centimeters gaan bij mij harder als de kilo’s:

  • Bovenwijdte – 8 cm
  • Hals – 2 cm
  • Taille – 9 cm
  • Heup – 5 cm
  • Bovenbeen – 7 cm
  • Bovenarm – 3 cm
  • Kuit – 2 cm

Ook bij de tweede Fitcheck zagen we na een maand al een duidelijke verbetering. Vetpercentage afgenomen,vocht gestegen,visceraal vet een halve procent minder en mijn metabole leeftijd gezakt met 5 jaar! Heb nog zeker een weg te gaan,ben superblij met de begeleiding van Gonny!

Zelfs mijn man is ’s morgens aan een shake begonnen omdat hij nooit geen ontbijt nam en wel een zware job heeft en is inmiddels 3 kilo kwijt! Ook hij merkt dat hij zich energieker voelt met de voeding van Herbalife.

 Testimonial door Johan Kuipers

De bovenstaande foto’s zijn van links naar rechts: begin juli 2014, voor ik de stijd tegen de kilo’s begon. Tweede van links, november  2015.

Van bijna 119 naar iets meer dan 88 kilo in 13 maanden tijd en al een aantal maanden op een constant gewicht. Vet percentage nog steeds dalend en spiermassa toenemend.