Herbalife

Herbalife is goede en uitgebalanceerde voeding

Goede en uitgebalanceerde voeding is essentieel voor jouw welzijn en om het lichaam optimaal te laten functioneren! Toch is de kwaliteit van bijvoorbeeld veel groente en fruit tegenwoordig niet meer dezelfde als die van vroeger. Door de lange periode tussen het plukken en de consumptie gaan veel vitamines en mineralen verloren. Daarnaast neemt men tegenwoordig veelal niet meer de tijd om elke dag een uitgebalanceerde maaltijd te nuttigen. Vaak wordt bij het kiezen van een maaltijd gekozen voor gemak in plaats van gezond.

Herbalife is daarbij een goede oplossing. De Herbalife voedingssupplementen dragen ertoe bij dat men zich prima kan voelen in alle omstandigheden en is makkelijk inpasbaar in iedere levensstijl. Daarbij zorgen de Herbalife voedingsproducten ervoor dat het lichaam het tekort aan voedingsstoffen kan aanvullen.

 

NewYearBannerforHL

Individuele begeleiding

Behalve met de exclusieve producten onderscheidt Herbalife zich ten opzichte van andere dieetproducten ook doordat al onze klanten door ons individueel worden begeleid en ondersteund door onafhankelijke adviseurs. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om bij een moeilijk en vaak langdurig proces van aankomen of afvallen enige ondersteuning te krijgen. Een goede start is heel belangrijk voor de verdere motivatie en ons doel is dan ook om er voor te zorgen dat onze klanten exact weten wat ze moeten doen en wat ze gedurende het afslank- of aankomproces kunnen verwachten.

De begeleiding, die in deels telefonisch plaatsvindt, bestaat uit het wekelijks bespreken van de resultaten en vorderingen afhankelijk van uw doelstelling, en uit het beantwoorden van alle vragen die op uw programma betrekking hebben. Wij kunnen tips geven, recepten en als het nodig is kunnen wij ook helpen om de motivatie weer terug te vinden. De begeleiding behoort tot het algemene serviceniveau dat wij samen met de producten geven.

Jouw ideale gewicht bereiken is niet alleen jouw doel. Het is ook ONS doel!

NL_Healthy-Breakfast_Animated-Gif