Mijn verhaal

Mijn Herbalife verhaal

Mijn naam is Gonny Derks en dit is mijn Herbalife afvalverhaal. Sinds mijn pubertijd heb ik altijd al last van veel overgewicht gehad. Ik heb flink gejojood en allerlei diëten geprobeerd. Na de geboorte van onze dochter Sascha (in 2001) vond ik het tijd om écht iets aan mijn overgewicht te doen.

Toen ontdekte ik Herbalife

Via mijn zus kwam ik (rond april 2003) in aanraking met de producten van Herbalife. Allereerst kreeg ik een uitgebreide uitleg over de diverse producten. En werd er een intakegesprek inhouden waarbij mijn eetgewoontes en medicijngebruik in kaart gebracht werden. Op dat moment ben ik er helemaal voor gegaan, en in december 2003 bereikte ik mijn streefgewicht. In totaal ben ik 21 kilo afgevallen en 5 kledingmaten kleiner! Ik weet nu, dat als je een goed programma krijgt aangemeten, het goed en figuurcorrigerend werkt. Daarnaast kreeg ik ook weer zin om lekker te gaan sporten.

Na 3 maanden Herbalife te hebben gegeten kwamen er verschillende mensen naar mij toe en wilden datgene doen wat ik ook deed; want ik viel goed af én zag er ook goed uit.

12729138_1149294818423803_6401718311492658986_n kopiëren

Gewicht behouden

Leuke bijkomstigheid: bij ons in eten we allemaal de voeding van Herbalife al bijna 10 jaar en heb ik mijn gewicht al die tijd goed onder controle. Afvallen is één, maar het gewicht behouden is twee. Voor ons betekent Herbalife: een slankere, energieke én gezonde toekomst! Ik kan iedereen dun, dik, lang, kort, jong en oud de producten van Herbalife aanraden.

Alle resultaten van mijzelf en mijn klanten zijn behaald door naast de voeding van Herbalife, een gezonde levensstijl te hanteren.

.