Aankomen

Ondergewicht wordt door veel mensen onderschat. Voor mensen met overgewicht lijkt het de meest ideale situatie: je kunt alles eten zonder aankomen. In dit laatste schuilt echter het grote gevaar. Alles eten betekent in de praktijk namelijk lang niet altijd alleen maar gezonde dingen eten. Veel mensen met ondergewicht hebben hierdoor een (te) hoog cholesterolgehalte en daarnaast is bij velen een verlaagde weerstand te constateren. Voor mensen die veelal al jaren kampen met ondergewicht is coaching heel belangrijk, de psychische gevolgen hiervan mogen dan ook niet onderschat worden en dienen serieus genomen te worden. Samen kunnen we kijken naar welke ondersteuning nodig en/of gewenst is.

Het Herbalife programma voor aankomen, eventueel aangevuld met een of meerdere supplementen, voorziet het lichaam niet alleen van alle belangrijke voedingstoffen, maar ook van extra bouwstoffen en tevens wordt de opname van voeding bevorderd.

Voedingsshake

3 maal per dag eet je een heerlijke voedingsshake of maaltijdreep na jouw gewone maaltijd (als een toetje). De voedingsshake en de maaltijdreep zijn beiden evenwichtige maaltijden in een gemakkelijke vorm die alle belangrijke voeding- en bouwstoffen bevatten die jouw lichaam nodig heeft. Door iedere dag 3 voedingsshakes/maaltijdrepen aan jouw eetpatroon toe te voegen, eet je op een gemakkelijke manier in totaal 6 maaltijden per dag.

Vezel- en kruidentabletten

Vezelsupplement helpt bij het binnenkrijgen van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels (25 gr. per dag). Voedingsvezels dragen bij aan een goede darmwerking en helpen jouw lichaam zo bij de afvoer van gif- en afvalstoffen. Zodoende is jouw lichaam beter in staat om de vitamines en mineralen op te nemen uit de voeding en zal je verantwoord aankomen. Neem bij iedere maaltijd 2 tabletten in met een glas water (6 tabletten per dag).

Drink minimaal 2 liter water en eet gezonde tussendoortjes.

Eventuele aanvullingen:

Maaltijdreep
Proteïne snacks
Proteïne poeder