Afslanken

Onze voeding bevat veelal teveel koolhydraten en vetten en levert daardoor meer energie dan we verbruiken. Dit teveel aan energie wordt door het lichaam opgeslagen als vet en kan leiden tot overgewicht. Meer bewegen en minder eten lijkt de meest voor de hand liggende oplossing voor het afvallen, maar dit is slechts ten dele waar. Meer bewegen is goed, maar minder eten betekent vaak ook dat je minder essentiële voeding- en bouwstoffen binnenkrijgt en dit kan jouw gezondheid op termijn ondermijnen.

Het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma, eventueel aangevuld met een of meerdere supplementen, voorziet het lichaam wel van de belangrijke voeding- en bouwstoffen, maar heeft daarbij het voordeel van een beperkte caloriewaarde. Door een goede hoeveelheid proteïne, afgestemd op uw lichaam, hoef je geen hongergevoel te ervaren en in combinatie met een actieve levensstijl, kun je je spiermassa opbouwen, waardoor jouw stofwisseling kan verbeteren en je voortaan nog meer calorieën verbrandt en daardoor zal afvallen.

Voedingsshake

2 maal per dag eet je een heerlijke voedingsshake in plaats van een gewone maaltijd, bijvoorbeeld als ontbijt en lunch en daarnaast eet je 1 maal per dag een gezonde en kleurrijke maaltijd. Een voedingsshake is een evenwichtige maaltijd in een gemakkelijke vorm en bevat alle belangrijke voedingsstoffen.

Multivitamine Complex

Een breed en hoogwaardig multivitamine supplement dat meer dan 15 belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat om u te helpen dagelijks de ADH te voldoen. De vitamines en mineralen helpen bij het normaal functioneren van het immuunsysteem, het behoud van stevige botten en tanden en cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Neem bij iedere maaltijd 1 tablet in met een glas water (3 tabletten per dag).

Vezel- en kruidentabletten

Vezelsupplement helpt bij het binnenkrijgen van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels (25 gr. per dag). Voedingsvezels dragen bij aan een goede darmwerking en helpen uw lichaam zo bij de afvoer van gif- en afvalstoffen. Voor het afvallen is de afvoer van gif- en afvalstoffen van cruciaal belang. Neem bij iedere maaltijd 2 tabletten in met een glas water (6 tabletten per dag).

Drink minimaal 2 tot 3 liter water,  eet gezonde tussendoortjes en zorg voor voldoende beweging, elke dag.

Eventuele aanvullingen:

Maaltijdreep
Instant theedrank
Thermo Complete
Proteïne poeder
Proteïne snacks
Gourmet Tomatensoep
Etc.